Vastgoedontwikkeling Den Haag: Juliana van Stolberglaan in het Bezuidenhout

Nergens wordt zo hard gevochten om een huis als in het Bezuidenhout. Het lelijke eendje van na het bombardement is nu een zwaan met internationale fans.

View project

Vastgoedontwikkeling Den Haag : Theresiastraat in het Bezuidenhout

In de populaire Haagse wijk Bezuidenhout, vlakbij Station Den Haag Centraal, vind je de Theresiastraat. Deze gezellige winkelstraat is vernoemd naar koningin Emma en staat in de Haagse volksmond ook wel bekend als 'De Trees'.

View project

Vastgoedontwikkeling Den Haag : Johannes Camphuijsstraat in het Bezuidenhout

Het Bezuidenhout is een prachtige wijk in het Haagse stadsdeel Haagse Hout. Deze wijk dankt haar naam aan het feit dat zij ten zuiden van het Haagse Bos is gesitueerd.

View project

Vastgoedontwikkeling Den Haag: Valkenboskade in het Valkenboskwartier

Twee stappen buiten het centrum van Den Haag sta je midden in een veelzijdige en levendige stadswijk. Het Regentesse- en Valkenboskwartier is compact en monumentaal met een mix van grote en kleine woningen vooral van vóór 1916.

View project

Kerkstraat Appartementen (Amsterdam)

In 2016 zijn we gevraagd om in samenwerking met DSTRCT en Huizenmij het project Kerkstraat appartementen Amsterdam aan te gaan. Een monumentaal pand omtoveren tot high end appartementen, iets waar DDPM zijn handen niet voor omdraait!

View project

The Hendricks (Amsterdam) - Meer dan een hotel

The Hendricks is een mooi en luxe designhotel dat in samenwerking met DDPM gerealiseerd is. In juli 2017 heeft het de deuren geopend en het is zeker de moeite waard om hier een nachtje te slapen!

View project